GriffinKioskTable1-300x300-e1497597732802

Welk kassasysteem voor horeca?

AST levert voor elk wat wils op maat voorziene kwaliteitsvolle kassasystemen, geheel georganiseerd naar uw horecaonderneming.

Welk type kassasysteem voor horeca?

  • Elementair Basic Kasregister
  • Touchscreen Kassa
  • Logistieke Kassasystemen voor horeca m.b.v. uitgebreide rapportages (EPRM en CRM)

 

 

  • Toebehoren met o.m. betaalterminals; E-commerce; boekhouding enz…

 

Vlot, snel en eenvoudig te bedienen kassa. Net hetgeen jou bedienden en jij als uitbater van uw horecazaak voor kiest !

Bel ons daarom nu en maak een afspraak 03/779.62.15 of email naar info@allsolutiontechnics.be

Visie

Er is niks zo ergerlijks dan ingewikkelde kassasystemen voor horeca die geheel jou kostbare tijd innemen. Wij menen dat jij wel liever de energie en tijd bekostigt aan het passioneel beroep waar jij destijds voor koos,…toch ? … Meer bepaald het behagen van je cliënteel met tal van jou creatieve bereide gerechten…

Standvastigheid

Dankzij onze jarenlange ervaring bij AST spelen we maar al te goed in naar de verlangens van alle horeca bedrijven. Niks is zo belangrijk dan vlot en bedreven je zaak runnen !

Wij zijn er dan ook voor jou om d.m.v. onze razendsnelle en vooral betrouwbare software  voor kassasystemen, jou binnen de horeca helemaal bij te staan en alles te halen uit jou passioneel gekozen vakkennis waar jij in het verleden voor ging !

Gebruiksvriendelijkheid

Een krachtig horeca kassasysteem kan naar elke situatie geprogrammeerd worden, alsook door de uitbater zelf!

Een snackbar of pretpark, om het even. Een enkele kassa of netwerk? D.m.v. wifi met of zonder meerdere locaties, het is allemaal mogelijk. In functie van het budget doorbreken wij voor jou vele grenzen.

 

Bediening

Een AST horeca kassasysteem biedt jou een ongekende snelheid en gemak van werken aan. Zo hoef jij nergens op te wachten en worden ingebrachte bestellingen en wijzigingen onmiddellijk uitgevoerd.

Aarzel niet een demonstratie van het product te vragen in onze showroom of bij jou ter plaatse.