ALL solution Technics biedt al 15 jaar onderzoek op het gebied van kassasystemen.

D.w.z. 15 jaar vergaren van kennis en ervaring voor het ontdekken van de precieze oplossingen naar ieders behoeften. All Solution Tecnhics is dan ook de meest betrouwbare partner bij uitstek, voor wie op zoek gaat naar gebruiksvriendelijke kassasystemen en die jou meehelpt in het uitbreiden van uw zaak.

Welk kassasysteem vind je precies bij All Solution Technics dat aansluit bij jou bedrijf?

Dit kan bijvoorbeeld gaan van een volledig geautomatiseerd en geregistreerd kassasysteem tot eenvoudige kasregisters, naar gelijk welke kleine en grote zaak of aanbesteding voor onder meer :

 • horeca
 • retail
 • ontspanning
 • bedrijven
 • overheid
 • musea
 • enz…

Hoe kies je dan het geschikte kassasysteem voor jou bedrijf ?

Je zou bijvoorbeeld kunnen opteren voor een kassasysteem die eindelijk en vooral enig in de wereld, winst genereert i.p.v. louter een noodzakelijk kwaad te zijn binnen uw zaak – somtijds ook opgelegd door de overheid  – met name  de geregistreerde kassasystemen.

Hoe genereer je dan winst met de juiste kassa ?

Dit kan je alleen maar verwezenlijken d.m.v. onze Client Controller die bijna in al onze systemen geïntegreerd zit.

Een uniek apparaat die enkel en alleen voor een groter omzetcijfer van jou onderneming kiest.

Alle overige functies van een kassa heb je wellicht in zoveel andere kassacenters al aanschouwd en zijn doorgaans aan elkaar gelijk.

Aarzel vooral om die reden niet zo snel mogelijk met ons contact op te nemen en je hierover meer te informeren.

Buiten dit bijzonder apparaat, welke andere elementen zijn dan nog zo apart aan onze kassasystemen?

 • Deze apparaten worden geheel of gedeeltelijk op maat van jou zaak ingericht, op basis van ieders budget en er voor zorgt jou kassasysteem zo efficiënt mogelijk te maken.
 • gebruiksvriendelijk kassasystemen leveren sowieso al een groter rendement op.
 • alle bijkomende ondersteuning die u nodig heeft naar opstart en verder verloop, zodoende u zonder veel nervositeit ook ‘uw’ klanten optimaal bedient!
 • alle toebehoren in functie van jou toestel
 • handige tools of accessoires die uw zaak optimaliseren
 • zoeken naar een totaaloplossing
 • All Solution Technics werkt uitsluitend met kwalitatieve en gebruiksvriendelijke hardware kassasystemen

Wat verzekert nog meer jou succes aan het onze ?   

 • Wanneer onze klanten voldaan zijn groeien wij automatisch met hen mee.
 • Kwaliteit naar totaaloplossingen
 • Antwoord bieden naar iedere minieme behoefte van de markt
 • Persoonlijke en technische aanpak

Wat zijn gebruiksvriendelijke kassasystemen?

 

 • Alle toebehoren die indirect of direct iets met jou kassa te maken hebben.
 • Behalve design kiest All Solution Technics ook voor snelheid en efficiëntie van zijn kassasystemen, wat voor iedere onderneming van primordiaal belang is !

Of  het nu gaat om de fel besproken witte kassa binnen de horeca en die weldra ook binnen andere sectoren onontbeerlijk wordt, snelheid en doeltreffendheid moeten altijd op de voorgrond staan van ieder bedrijf.

Het werk wordt hierdoor allicht verlicht.

Weliswaar sinds de implementeringswetgeving, merken vele ondernemers dat hun kassa opvallend aan snelheid moet inboeten.

Dat heeft meestal te maken met een niet zo’n goede optimalisatie van hun kassasoftware.

Wij ontwikkelden daarom software die louter op de voorgrond werkt, ongeacht welke integratie er ook aan verbonden wordt, zijnde van een black box tot een volledig logistiek boekhoudbeheer.

Daarnaast biedt All Solution Technics de mogelijkheid naar elk budget te werken, voor zij die absoluut een eenvoudig touchscreen kassa verlangen.

Daarin is All Solution Technics origineel binnen Europa .

Ben je op zoek naar een eenvoudige goedkope kassa of volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem? Voor het opstarten van een onderneming is een kassasysteem onontbeerlijk en somtijds een grote investering.

Het is bekend dat dergelijke systemen doorgaans niet zo goedkoop zijn.

Nochtans slaagt AST erin de juiste partners naar zich toe te trekken, voor het vinden van een geschikte betaalbare kassa naar zowat alle branches, zoals o.m. : food & non-food zaken; retailzaken; meer bepaald horecazaken; frituren; kledingzaken; bakkerijen; slagers; superettes; gespecialiseerde winkels e.a.; hotels; water- pretparken; beautyfarms; kapsalons; wellness; zwembaden enz…

Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 of email naar info@allsolutiontechnics.be.

Sinds 2002 biedt All Solution Technics (AST) met haar kassasystemen ondersteuning aan nagenoeg alle kleine, middelgrote en grote ondernemingen evenals financieel – en uniek in Europa – door een uiterst voordelig ‘eigen’ afbetalingskrediet op touw te zetten, met name AST-kassa-Financial Lease!

All Solution Technics is er sedert 15 jaar in geslaagd met de juiste leveranciers een deal te sluiten en allerlei combinaties te creëren, zodoende elke gegadigde zich een touchscreen kassa kan aanschaffen, ongeacht zijn geldbeurs !

M.a.w. All Solution Technics mag er prat op gaan iedere concurrentie het hoofd te bieden om aldus louter (zijnde van eenvoudig tot meer gesofistikeerde) touchscreen kassasystemen te verkopen en/of te verhuren, maar desalniettemin steeds de meest voordelige te blijven.!.

Verlies daarom geen seconde tijd en bel acuut naar ons nummer 03/779 62 15 !

Email (info@allsolutiontechnics.be) of bel ons en ontvang onmiddellijk de gepaste antwoorden op al jou talloze vragen. We staan u maar al te graag bij met een volledige persoonlijke aanpak en deskundig advies.