Horeca

long fly

Welk kassasysteem voor horeca?

AST levert voor elk wat wils op maat voorziene kwaliteitsvolle kassasystemen, geheel georganiseerd naar jouw horecaonderneming alsook compleet in functie van het beschikbare budget.

  1. Eenvoudig beknopt Kasregister
  2. Touchscreen Kassasysteem
  3. Multifunctioneel Kassasyteem voor Horeca met eventueel Uitgebreider Rapportagebeheer per dag, week, maand, kwartaal of periodiek op álle transactiebewegingen naar Verbruik; Klantenbeheer, Voorraadbeheer, Loyaliteit enz…

De transacties worden netjes bijgehouden in de Cloud met Uitgebreid RapportageBeheer en kunnen ten allen tijde geraadpleegd worden (meten = weten !)

Jij bepaalt zelf de autorisatie welke informatie bij welke bediende zichtbaar is en opgeslagen wordt.

  • Toebehoren

Het all-in-one kassasysteem kan uitgebreid worden naar bestel/reservatiemodule, webshop, cashkeeper enz…en toebehoren zoals Betaalterminals; Handhelds enz…

card payment

Vlot, snel en eenvoudig te bedienen kassa software. Net hetgeen jouw bedienden en jij als uitbater van je horecazaak voor kiest !

Griffin Kiosk Table

Visie

Er is niks zo ergerlijks dan ingewikkelde kassasystemen voor horeca die geheel jou kostbare tijd innemen. Wij menen dat jij wel liever de energie en tijd bekostigt aan het passioneel beroep waar jij destijds voor koos,…toch ? … Meer bepaald het behagen van je cliënteel met tal van jou creatieve bereide gerechten…

horeca

Standvastigheid

Dankzij onze jarenlange ervaring bij AST spelen we maar al te graag in naar de verlangens van alle horeca bedrijven. Niks is zo belangrijk dan vlot en bedreven je zaak runnen !

Wij zijn er dan ook voor jou om d.m.v. onze razendsnelle en vooral betrouwbare software voor kassasystemen, jou binnen de horeca helemaal bij te staan en alles te halen uit een passioneel gekozen vakkennis waar jij in het verleden voor ging !

Behalve gebruiksvriendelijkheid zijn stabiliteit, betrouwbaarheid en snelheid één van de belangrijke pijlers voor een AST horeca kasregister.

Gebruiksvriendelijkheid

Een krachtig horeca kassasysteem kan naar elke situatie geprogrammeerd worden, alsook door de uitbater zelf!

Een snackbar of pretpark, om het even. Een enkele kassa of netwerk? D.m.v. wifi met of zonder meerdere locaties, het is allemaal mogelijk. In functie van het budget doorbreken wij voor jou vele grenzen.

sabinegino2B

Onthaal

Een AST horeca kassasysteem biedt jou een ongekende snelheid en gemak van werken aan. Zo hoef jij nergens op te wachten en worden ingebrachte bestellingen en wijzigingen onmiddellijk uitgevoerd.

Aarzel niet een demonstratie van het product te vragen in onze showroom of bij jou ter plaatse.