E-commerce

e-commerce

Shop in a shop d.m.v. een koppeling webshop kassasysteem.

Met behulp van een webwinkel ziet de klant uw zaak en meer de uitbreiding van uw virtuele etalage…

Hoe dan ?

In eerdere tijden was er slechts sprake van één bakker, slager, kruidenier, café en met veel geluk een speciaalzaak.

Toen was er slechts 1 transactie,…afrekenen en klaar.!. De klant kende de handelaar van mond-op-mond reclame en had wel geteld 1 kanaal om hem te benaderen : de inkomdeur. Ook klantenbinding bestond louter in een face-to-face ontmoeting. De digitale en vooral virtuele (r)evolutie bracht hier echter drastische wijzigingen in. En dit gaat gestadig onophoudelijk maar voort. Wie er niet bij is, mist onherroepelijk de moderne digitale trein die altijd maar verder rijdt!

Visie

Het idee van een koppeling webshop kassasysteem bestaat erin dat de klant buiten de fysieke stock van jou zaak, ook nog andere alternatieve artikelen ziet. Dat kan dan d.m.v. een virtuele webwinkel waardoor je als het ware een uitbreiding vormt van jou werkelijke voorraad, bvb óók door toegang te verlenen in de virtuele stock van jou leveranciers.

webpage

Standvastigheid

Op deze manier zetten we de klant geheel ‘centraal’

Hoe dan ?

  • geen eenmalige transacties meer door koppeling van een klant aan iedere transactie (Client Relation Management)
  • opvolging van jou klanten verloopt vlotter
  • al jou medewerkers zijn d.m.v. dit digitaal medium op de hoogte van iedere transactie = directe opvolging naar iedere individuele klant
  • nimmer verlies van miscommunicatie, fouten, vertraging, verlies en inefficiëntie
  • doordat alle transacties via de cloud ‘live’ te volgen zijn, kan precies elke informatie van eender welke klant opgevraagd worden
  • de klant krijgt d.m.v. al deze functionaliteiten en informatie het gevoel dat ‘hij centraal staat’ binnen jou zaak

Gebruiksvriendelijkheid

Wanneer deze virtuele stock dan nog eens gekoppeld is met een kassa, hoef jij als handelaar zelfs niet meer de artikelen te bestellen noch af te rekenen… De eindconsument doet dit namelijk zelf..

Bediening

Bovendien is het niet ondenkbaar een logistiek- en/of boekhoudbeheer te integreren waardoor jou eindconsument in één keer een factuur digitaal toegezonden krijgt vanuit het kassasysteem. Met deze software partners realiseren we mooie bedrijfsoplossingen.