De oplossing met de Horeca Software van All Solution Technics

De oplossing met de Horeca Software van All Solution Technics 800 675 All Solution Technics

De oplossing met de Horeca Software van All Solution Technics

De oplossing met de Horeca Software van All Solution Technics

Naast een uitgebreid aanbod in kassasystemen, biedt AST jou ook zijn standaard maar uiterste bestudeerde en sublieme horeca kassa software aan die desgewenst met veel precisie nog eens perfect kan aangepast worden naar al jou noden en verlangens, in functie van het beschikbare budget.

Onze horeca kassa oplossing bestaat uit speciaal uitgeruste kassasystemen die helemaal compleet met touchscreen, tag / kaartlezer, printers of andere koppelingen kunnen voorzien worden.

Een krachtig horeca kassasysteem kan naar elke situatie geprogrammeerd worden.

Een snackbar of pretpark, om het even. Een enkele kassa of netwerk? D.m.v. wifi met of zonder meerdere locaties, het is allemaal mogelijk. In functie van het budget doorbreken wij voor jou vele grenzen.

Een horeca kassasysteem biedt jou een ongekende snelheid en gemak aan van werken. Zo hoef jij nergens op te wachten en worden ingebrachte bestellingen en wijzigingen onmiddellijk uitgevoerd.

De AST kassa software kan voorzien worden van afstandsbedieningen, verscheidene printers en zelfs geïntegreerd worden met tapcontrole. Dit vormt als het ware een integrale bedrijfsoplossing, volledig ontplooid naar jou onderneming.

Ontdek vandaag nog wat we voor u kunnen doen!

Bel 037796215 voor meer informatie omtrent het gebruik van de horeca oplossing of email naar info@allsolutiontechnics.be

Aarzel niet een demonstratie van het product te vragen in onze showroom of bij jou ter plaatse.