AST levert een kwaliteitsvol retail kassasysteem compleet op maat van jou onderneming

AST levert een kwaliteitsvol retail kassasysteem compleet op maat van jou onderneming

AST levert een kwaliteitsvol retail kassasysteem compleet op maat van jou onderneming 1920 1280 All Solution Technics
woman with a shoe

Welk retail kassasysteem biedt jou winkel een meerwaarde ?

Is dergelijk antwoord niet gelijk aan alle retail zaken? Dan kunnen wij deze op maat aanleveren.

Weliswaar bieden we ook al standaard retail kassasystemen aan die hun doel zeker niet missen!

Ze moeten voor de retailhandel gebruiksvriendelijk, snel, vlot en eenvoudig zijn en compleet voldoen aan deze criteria.

Standaard of uitgebreid kassasysteem retail?

In samenspraak met jou bekijken we de mogelijkheden of je naar een standaard of voor een volledig gesofisticeerd uitgebreid kassasysteem retail gaat. De mogelijkheden zijn legio.

Daarenboven beschikken we over tal van mogelijkheden en toebehoren binnen onze apparatuur, naar optimalisatie voor de retail.

Zo zijn we enig en uniek bezitter van de Client Controller, een integratie binnen uw retail kassasysteem die alleen maar geïnteresseerd is om van uw toestel een omzet genererend apparaat te maken.

Wie zijn dan deze professionele handelaars die onze winkel kassa gebruiken binnen hun retail shops ?

  • Kledingzaken
  • Snoepwinkels
  • E-sigaretten winkels
  • Bloemisterijen
  • Vers- of kruidenierswinkels
  • Bakkerijen
  • Kapsalons
  • Enz…

Wat is dan ons gamma voor uw retail zaak ?

Even indrukwekkend als jou etalage biedt All Solution Technics u een breed aanbod aan kassasystemen voor de retail. Bekijk het hier en contacteer ons nu.

Jou zaak op maat.

Jou gamma die je aanbiedt is nooit dezelfde als die van uw concurrenten. Om die reden bouwen wij een kassasysteem uit compleet op maat van jou unieke winkel.

Jij kan dan meteen aan de slag met afrekenen, registreren en klanten beheren…

Een troef naar efficiëntie

Grote of kleine tarieven, binnen de retail kunnen uw prijzen al eens verschillen. Desalniettemin houdt u iedere eurocent scherp in de gaten. Uw rendement verhoogt zienderogen d.m.v. een al of niet uitgebreid overzicht naar keuze. En dit allemaal tot de doeltreffendheid van uw business.

Integratie van belangrijke partners

Behalve onze Client Controller en rapportage beheer van meer dan 250 verschillende varianten, waarbij u nauwkeurig iedere beweging van elke consument volgt, biedt ons systeem een belangrijke integratie aan van niet onmiskenbare partners, waaronder Venice Unit4 Business software en Exact Online.

Beiden zijn subliem in boekhouding en logistiek. Meer bepaald ERP, EPRM, CPRM enz..

De koppeling hiervan met ons systeem leveren als het ware een symbiose die continue synchroniseert met onze kassasystemen en zodoende een ketting of uniteit vormen.

Webshops

e-commerce

Daarnaast bezitten we ook nog de mogelijkheid uitgebreide webshops zoals Magento of WordPress te laten communiceren met de kassa.

Gecombineerd met al deze partners spreken we dan niet meer over een eenvoudig kassasysteem, maar een totale bedrijfsoplossing !

All solution Technics biedt al 15 jaar onderzoek op vlak van een minutieus en uitgekiend kassasysteem

D.w.z.15 jaar vergaren van kennis en ervaring voor het ontdekken van de precieze oplossingen naar ieders behoeften. All Solution Technics is dan ook de meest betrouwbare partner bij uitstek, voor wie op zoek gaat naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem die u meehelpt in het uitbreiden van uw zaak.

Email info@allsolutiontechnics.be of bel ons (037796215) en ontvang onmiddellijk de gepaste antwoorden op al jou talloze vragen. We staan u maar al te graag bij met een volledige persoonlijke aanpak en deskundig advies.